Castanyada 2020 en família a El Clar del Bosc

Del divendres 30 d’octubre al diumenge 1 de novembre de 2020 veniu a contemplar els colors de la tardor en plena natura

Hem preparat un cap de setmana especial per a tu i la teva família a la nostra casa de colònies El Clar del Bosc, una estada rural amb activitats per gaudir tots plegats i amb un munt d’indrets preciosos que podeu visitar pels voltants.

Enmig dels boscos del Pla de l’Estany es troba la casa de colònies El Clar del Bosc, un lloc magnífic per a les escapades en família o petits grups d’amics. Un espai ideal per allunyar-se d’aglomeracions i contemplar els colors de la tardor en plena natura.

El Clar del Bosc consta de tres petits edificis independents dividits en diferents zones. Cada zona o habitació té el seu bany i dutxa propis d’ús exclusiu per a cada família o grup.

A més, la situació entre Banyoles i Santa Pau permet un enorme ventall d’activitats a la natura, culturals i turístiques per a totes les edats. Durant l’estada gaudireu d’activitats i visites a indrets únics com l’Estany de Banyoles, el Parc Neolític de la Draga o les Coves Prehistòriques de Serinyà, a molt pocs quilòmetres de la casa. També podeu desplaçar-vos fins la Garrotxa i descobrir la vila medieval de Besalú o endinsar-vos al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i a la Fageda d’en Jordà, tot això a només mitja horeta en cotxe des de la casa.

Perfecte per a un any en què les activitats a l’aire lliure han pres moltíssim valor.

La masia disposa d’un servei de cuina pròpia especialitzada en menús casolans amb ingredients de la zona que encanten als menuts.

Veniu a passar un cap de setmana en família i gaudiu dels colors de la tardor en un dels racons més màgics de Catalunya durant aquesta estació!

Podeu descarregar-vos aquí el programa d’activitats.

Més informació: https://albarural.com/la-castanyada/
Reserves: info@albaserveis.com o 972 59 05 07

Per a la resta de caps de setmanes de tardor us proposem estades de turisme familiar ideals per gaudir de la natura al vostre ritme. Compartireu plegats la diversió de les activitats que podeu fer a la Garrotxa i al Pla de l’Estany i visitar els majestuosos entorns de la masia durant aquesta època de l’any. Trobareu tota la informació sobre les estades de turisme rural familiar al següent enllaç: https://albarural.com/tardor-2020-rural-en-familia/

Aquesta tardor us esperem a El Clar del Bosc per viure uns dies inoblidables en un entorn saludable!

Desplaça cap amunt