Final de l’aventura Albaestiu 2019: gràcies a tothom i fins l’any que ve!

Després de tres setmanes de colònies d’estiu d’allò més intenses i emocionants, posem punt i final a l’aventura Albaestiu 2019. Hem gaudit de cada activitat, de cada moment i de cada company/a, creant una atmosfera familiar on la convivència i les noves experiències ens han unit des del primer dia.

A més, al llarg de l’estada de colònies hem reflectit els valors pedagògics d’Alba Serveis Educatius: la consciència de viure com a part de la natura, sabent que som actors actius de la nostra convivència social i que la llibertat creativa és la millor eina de la que cadascú disposa.

Deixem algunes imatges d’aquesta tercera i última setmana de colònies Albaestiu 2019 des d’El Clar del Bosc.

També és el moment de felicitar a tot l’equip de monitors i  monitores, així com els nostres premonitors d’enguany, per la feina tan ben feta i les excel·lents valoracions rebudes per nens i pares.

Gràcies de nou a tots els pares i mares que aquest any han escollit Albaestiu per viure un estiu ple d’emocions per a tota la vida, esperem retrobar-nos a les colònies Albaestiu 2020. Des d’aquest moment ja us hi estem esperant amb moltes ganes.

Mentrestant, a Albacolònies no descansem. Ja estem preparant la nova temporada de colònies escolars, renovant i desenvolupant nous projectes, des dels programes d’Educació Infantil, Cicle Inicial, Cicle Mitjà i Cicle Superior fins als treballs de síntesi de Secundària.

Aquest agost seguim treballant sense pausa per oferir-vos la millor experiència de colònies.

Atentament,

L’equip d’Albaestiu

Desplaça cap amunt