Colònies de circ.

Arriba el Circusland i amb ell les noves colònies de circ!

Circusland ha obert les portes aquest divendres a Besalú (Garrotxa), i està esperant que el descobrim plegats…!

Des d’aquest divendres Circusland Besalú convida al visitant a un passeig per a les arts del circ, els seus orígens, història i evolució. Disposades en tres plantes, les diferents sales de l’equipament mostren la història dels 250 anys de circ a través d’un recorregut per les diferents disciplines de la pista: acrobàcia, equilibris, màgia, malabars, trapezi… Una atractiva presentació fa partícip al visitant i el transporta en un món màgic a través de les sales de l’edifici de Cal Coro que ocupa l’espai de la Casa Abacial del Monestir de Sant Pere: des de les mil·lenàries acrobàcies xineses al Cirque du Soleil sense oblidar els joglars de l’Edat Mitjana, prefiguració dels malabaristes actuals.

Més enllà de preservar el patrimoni i la memòria del circ i de fer recerca, educar i oferir experiències que estimulin la curiositat, l’esperit crític, l’aprenentatge i el gaudi, Circusland estarà fortament implicat en la vida cultural, educativa, social i científica del seu territori.

A partir d’aquesta propera temporada de colònies podreu descobrir el museu del circ més important d’Europa de la mà d’Albacolònies! El nostre equip educatiu ja està treballant per oferir-vos un nou programa pedagògic centrat en les arts escèniques i amb el circ com a protagonista.

Us en deixem algunes imatges fetes per Pepo Segura, així en podeu fer un primer tastet!

Ens veiem ben aviat amb unes fantàstiques i segures colònies escolars. Ara també de circ i arts escèniques!

Per a més informació sobre les colònies no dubteu en contactar-nos a info@albaserveis.com o al 972 59 05 07.

Desplaça cap amunt