Alimentació saludable i de qualitat: un dels punts forts de les nostres colònies

Bona part del procés de creixement dels nens, nenes i joves ve marcat per la qualitat alimentària. Des d’Albacolònies volem afavorir la salut dels futurs adults en cada àpat a les nostres cases. 

De la mateixa manera que procurem organitzar activitats beneficioses pel benestar, la diversió i la salut tant física com emocional dels nens i nenes, fa anys que anem buscant la manera d’oferir l’alimentació més nutritiva i saludable pels menuts, joves i adults que ens visiten en les colònies escolars i colònies d’estiu.

Amb aquest objectiu, hem anat consolidant el servei de cuina de les nostres cases de colònies com a un servei de qualitat en tots els sentits. Intentem que els nostres ingredients siguin de cultius de proximitat i el més naturals possibles, incloent-ne també d’ecològics.

Els cereals, les verdures, les llegums i la fruita són els aliments principals dels nostres menús, complementats amb carn d’au, peix i, en menor mesura, carn de vermella.

El resultat d’aquesta implicació en la salut dels nens i nenes és el reconeixement per part de totes les escoles que ens visiten i una gran satisfacció per la tasca que duem a terme. Esperem que ben aviat pugueu gaudir del nostre servei de cuina.

L’equip d’Albacolònies

Desplaça cap amunt