10 raons per gaudir de les colònies Albaestiu

Hi ha moltes raons per escollir les colònies Albaestiu com a opció ideal perquè els vostres fills i filles passin un estiu inoblidable de colònies. Descobreix-ne 10!

1. SITUACIÓ PRIVILEGIADA

Lluny de les grans ciutats, enmig dels camps de la Garrotxa i dels boscos del Pla de l’Estany, i a tan sols una hora de Barcelona, les nostres cases de colònies Mas Gircós (Besalú) i El Clar del Bosc (Banyoles) han sabut posicionar-se com a referents a la província de Girona. Entorns naturals privilegiats amb moltes opcions d’excursions i a prop de punts de gran interès natural i cultural!

2. HÀBITS SALUDABLES

Un del valors principals de les colònies Albaestiu són els hàbits saludables en tots els aspectes del dia a dia: alimentació, rutines, jocs, reciclatge… Albaestiu és l’elecció més natural i saludable per a la diversió i la convivència!

3. EDUCACIÓ I VALORS PEDAGÒGICS

A Albaestiu ens sentim part important de l’educació dels nens, nenes i joves. La nostra missió és ajudar-los a incorporar valors de compromís morals, mediambientals, culturals i socials. Convertim la diversió en un mètode infal·lible d’aprenentatge!

4. INSTAL·LACIONS I EQUIPAMENTS

Les nostres cases de colònies estan equipades unes instal·lacions d’allò més completes. Hi trobareu des d’equipaments indispensables com piscines, pistes esportives, sales polivalents i zones enjardinades, fins a camps d’aventura de pel·lícula amb tirolines i ponts flotants, pistes d’equitació, rocòdroms, pistes de tir amb arc i zones d’acampada. No els faltarà de res!

5. ALIMENTACIÓ SALUDABLE I DE QUALITAT

Bona part del procés de creixement dels nens, nenes i joves ve marcat per la qualitat alimentària. L’alimentació saludable, variada i de qualitat és un dels punts forts d’Albaestiu. Volem afavorir la salut dels futurs adults en cada àpat a les nostres cases!

6. DIVERSITAT EN L’OFERTA D’ACTIVITATS

Sabem que cada infant i cada jove té les seves aficions. Per això volem oferir colònies adaptades al que més els agrada. Colònies de Multiaventura, Hípica, Anglès o Robòtica combinades com vulgueu. Gaudiran de les colònies d’estiu fent el que més els apassiona!

7. SEGURETAT I PROFESSIONALITAT

L’equip que us acompanyarà les 24h durant les colònies Albaestiu està format per monitors i directors de lleure degudament titulats segons el Decret 267/2016 i especialitzats en cada temàtica. A més, incrementem la ràtio de monitors per nens/es exigida. D’aquesta manera assegurem encara més seguretat i recursos educatius. Vetllem per la seguretat dels vostres fills com si fossin els nostres!

8. FIDELITAT I RECONEIXEMENT

Molts dels nostres clients han crescut amb nosaltres i cada any volen viure noves emocions. I, els menuts i joves que ens acompanyen per primer cop, esperen amb il·lusió el següent estiu per tornar a venir. Albaestiu és el punt de trobada de vells i nous amics!

9. EXCURSIONS I SORTIDES ÚNIQUES

La Garrotxa ofereix tota mena de possibilitats als grups que s’allotgen a Mas Gircós. Faran excursions a la vila comtal de Besalú, escalada a Sadernes, es banyaran al riu i a les gorgues, descobriran coves i un llarg etcètera! L’entorn d’El Clar del Bosc, al Pla de l’Estany, és ideal per gaudir de diferents activitats. Faran múltiples rutes de senderisme, excursions al Bosc de les Estunes, una volta i un bany a l’Estany de Banyoles i molt més!

10. SENTIREU ELS VOSTRES FILLS BEN A PROP

Al llarg de tota l’estada podreu seguir les seves colònies per mitjà d’un blog intern on només vosaltres tindreu accés. Fotografies, vídeos, posts escrits… Farem que l’experiència Albaestiu també sigui vostra!

 

Per aquestes i moltes més raons… Us esperem a per viure plegats emocions per a tota la vida!

Trobareu tota la informació sobre els programes d’activitats i la reserva online aquí.

L’equip d’Albaestiu

Desplaça cap amunt